Heb je een grote ruimte? En wil je niet uren bezig zijn met het schoonmaken van je vloer, dan willen wij van stofzuiger-zaak.nl ergens op wijzen. Namelijk een alleszuiger, een alleszuiger is perfect voor het stofzuigen en boenen van grote ruimtes. Vandaag zouden wij je daar graag wat meer over willen vertellen. Hieronder de top 3 voordelen van een alleszuiger.

Je kunt er alles opzuigen

Een alleszuiger is niet alleen goed voor het opzuigen van stof en gruis, maar ook voor al het ander soort materiaal wat er bestaat. Zo zuigt het houtsnippers, gruis en grof materiaal op. Dit is dus alles wat u zoekt als het gaat om het stofzuigen van een rommelige kamer of werkplaats.

Krachtiger dan normale stofzuigers

Je wilt natuurlijk je werkplaats er goed en verzorgd uit tem laten zien. En dan is het natuurlijk vervelend als je net niet dat kleine stofje opgezogen krijgt, dat probleem heb je niet met een alleszuiger. Deze zijn namelijk vele malen krachtiger dan normale stofzuigers. Sommige varianten zijn wel tot 3 keer krachtiger dan een normale stofzuiger.

Je kunt het zoal voor vochtige vloeren en droge vloeren gebruiken

Een alleszuiger heet niets voor niets een alleszuiger, je kunt namelijk alles opzuigen. Zo zuigt het grof materiaal op, wat ik hierboven al meldde. Maar ook vloeistoffen, door de enorme zuigkracht wordt al het vuil meegenomen.

Grote inhoudscapaciteit

Ook is de inhoud van een alleszuiger vele malen groter dan een normale stofzuiger. Zo hebben sommige een groter stofreservoir dan 80 liter.

Verschillende mogelijkheden voor opslag

Er zijn ook verschillende opties om je vuil op te slaan. Zo kan je er een kopen met een folie zak of een papieren zak of zelfs helemaal zonder zak. Afhankelijk wat je zelf fijn vindt. En het kost daartegen aan wel geld om je stofzakken steeds te moeten vervangen. Verder zit er geen verschil tussen folie en papieren zakken behalve de capaciteit, zo kan een foliezak veel groter worden dan een papieren zak doordat het uitrekt.

    27-03-2018 00:00