Kruimels zijn voor iedereen irritant. Als je net lekker zat te snacken en gaat staan zitten ze vaak overal en wat doe je dan? Ga je dan stofzuigen? Dat is wel erg veel werk voor een beetje rommel. Maar er is een apparaat tussen stofzuigen en niks doen, de kruimeldief. Deze kleine handstofzuiger kan snel de rommel opruimen en weghalen wat er ligt. Maar deze stofzuigers zijn niet alleen maar handig voor de kleine rommel. De kruimeldief is door zijn voormaat ook handig te gebruiken op andere plekken zoals je auto, in je auto is het moeilijk om overal te komen met een normale stofzuiger maar een kruimeldief kan er makkelijk bij.

Is het wel nodig om een kruimeldief te kopen?

Wat je kan met een kruimeldief zou je ook met een normale stofzuiger kunnen toch? Of met een klein doekje ofzo? Maar als er een zak chips kapot gaat of een glas valt en je hebt geen stofzuiger bij de hand dan is een kruimeldief erg handig. Als u er over denkt om een kruimeldief aan te schaffen moet u wel goed kijken of het apparaat dat u wilt kopen wel genoeg standen heeft en voldoet aan je eisen. Er zitten namelijk wel veel verschillen tussen verschillende modellen.

Er zitten natuurlijk niet alleen voordelen aan een kruimeldief, zo is deze stofzuiger niet handig voor grote oppervlakten en grotere dingen. Het enige waar je hem echt voor kan gebruiken is kleine ruimte en kleine dingen. Een ander nadeel van een kruimeldief is dat door de grote het opvang reservoir erg klein is en vaak geleegd moet worden. ook hebben deze apparaten geen snoer wat het makkelijk maakt om overal in huis te maken maar dit betekend ook dat er een accu in zit die leeg gaat.

    17-11-2017 00:00