De Numatic Henry stofzuiger is niet alleen maar een apparaat om de vloer mee schoon te maken, het is ook een klein vriendje die mooi staat in het huis. Het is een krachtige, energiezuinige ketelstofzuiger die al 30 jaar de reputatie van Numatic staande houdt.

Deze stofzuiger is beschikbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. De Numatic Henry is beschikbaar in het blauw, geel, groen, rood en roze (Hetty). De stofzuiger heeft  energieklasse A en heeft een lang bereik qua snoer. Daarnaast wordt de Numatic Henry stofzuiger geleverd met verschillende opzetstukjes. Dit biedt u de mogelijkheid om verschillende soorten omgevingen schoon te maken. Neem nou bijvoorbeeld uw auto, de bank of onder de kast.

De voordelen

Met 620W is deze stofzuiger een enorme krachtpatser. Deze zuigkracht zorgt ervoor dat er niks mis wordt gezogen. Deze stofzuiger meet een snoerlengte van 10 Meter, zo kunt u overal gemakkelijk bij. Door het leuke uiterlijk van deze stofzuiger is de motivatie om de stofzuiger te pakken groter dan bij eentje die niet beschikt over een ´Henry´ skin.

De nadelen

Omdat deze krachtpatser een enorme zuigkracht heeft, produceert deze stofzuiger aardig wat geluid. In de praktijk heeft u hier nauwelijks last van, maar het is iets waar rekening mee gehouden kan worden. Ook is deze stofzuiger wat aan de zware kant. Op de trap stofzuigen zou wat meer moeite kunnen kosten, maar met wat behendigheid zou dit geen probleem moeten zijn.

De Henry stofzuiger heeft dus niet alleen een fancy uiterlijk, de stofzuiger presteert best goed in vergelijking met andere stofzuigers. Wilt u een van onze Numatic Henry stofzuigers kopen, klik dan op de volgende link:  http://www.stofzuiger-zaak.nl/numatic-stofzuiger

Wilt u een kijkje nemen in ons gehele assortiment stofzuigers, klik dan op: http://www.stofzuiger-zaak.nl/

Of bekijk onze webshop voor ons gehele assortiment producten: http://zaak-shops.nl/

    16-12-2016 00:00