De wintermaanden zorgen ervoor dat iedereen langer binnen blijft en dikkere kleding gaat dragen. Door het droge weer en die extra kleren krijgen we helaas ook extra stof in huis. Tijd voor een betere stofzuiger misschien? Kunt u er gelijk eentje vragen aan sinterklaas of van de kerstman. Natuurlijk is een krachtige maar ook liever een energiezuinige en stille stofzuiger de beste combinatie. Er zijn genoeg opties die aan deze voorwaarden voldoen. Zo zijn de Sebo stofzuigers in onze webshop de beste in alle drie de categorieën.
De meest krachtige stofzuigers zijn de Sebo met een 1200 Watt motor die energiezuiniger is maar de zuigkracht heeft van een oude 2100 wat stofzuiger. Deze extreme kracht zuigt de meest hardnekkige stof op in uw tapijt en zelfs bij de kleine kiertjes. Dit komt omdat Sebo stofzuigers een uitgebreide accessoire pakket meeleveren bij hun stofzuigers die er voor zorgt dat de stofzuiger bij welke situatie dan ook effectief gebruikt kan worden.

Mocht u naar iets kleiners zoeken die uw stofzuiger kan assisteren dan zijn kruimeldieven een geweldige toevoeging aan uw schoonmaak arsenaal. Een hogere voltage betekent een krachtigere zuigkracht en de kruimeldieven van Black&Decker is onze favoriet vanwege hun brede assortiment. Onze meest veelzijdige en beste kruimeldief is de Black&Decker PV1820L 18 volt pivot kruimeldief. Dankzij de lithium accu laadt de stofzuiger 4 keer sneller op en heeft 35 watt aan zuigvermogen en een draaibare neus om ook alle hardnekkige vuil mee te nemen. Na het schoonmaken van uw huis met de kruimelzuiger moet het vuil ergens heen en de snelleeg-functie zorgt ervoor dat u snel en hygiënische het vuil en stof in de prullenbak kan gooien. Daarnaast zijn de reservoir en filters wasbaar zodat het ook in de kruimeldief hygiënisch blijft. De basisstation is erg slim zo zorgt het ervoor dat stroom wordt bespaart door de accu niet verder te laden als de kruimeldief vol zit. 

    02-12-2016 00:00