Elk huishouden heeft er wel één, de stofzuiger. Ook op een bouwplaats moet natuurlijk worden stof gezogen. Op een bouwplaats ligt natuurlijk veel rommel en stof op de werkvloer. Doordat er steeds word geklust op een bouwplaats ligt er ook veel rommel op de vloer wat een gewone stofzuiger niet kan opzuigen. Voor dit soort klusjes zijn er dan ook speciale stofzuigers te koop. Met deze stofzuigers kun je bijna alles opzuigen. Ze zijn speciaal gemaakt voor bouw- en werkplaatsen.

Alleszuiger kopen

Deze stofzuigers worden dan ook wel alleszuigers genoemd. Met een alleszuiger kun je alles opzuigen wat door de stofzuigermond past. Vaak heeft zo’n stofzuiger ook een grote zak zodat je veel troep op kan zuigen. Het merk Eurom maakt verschillende alleszuigers. Met zo’n stofzuiger kun je erg makkelijk een bouwplaats mee stofzuigen. Daarom gebruiken veel bouw- en timmerbedrijven een alleszuiger. Hiermee kunnen ze namelijk alles makkelijk en snel schoon krijgen. Bijna elke stofzuiger van Eurom heeft veel vermogen zodat ze goed en snel alles op zuigen. Door de vele zuigkracht en grote opslag is elke bouwplaats makkelijk en snel schoon te zuigen met een alleszuiger van Eurom. Ook voor andere bedrijven zijn alleszuigers erg handige stofzuigers.

Stofzuiger voor schoonmaakbedrijf

Een alleszuiger is ook perfect geschikt voor schoonmaakbedrijven. Als schoonmaakbedrijf weet je vaak niet wat je aantreft als je ergens gaat schoonmaken. Daarom is een gewone stofzuiger niet altijd genoeg. Met een alleszuiger ben je altijd voorbereid op het ergste. Zo kun je namelijk alles makkelijk en snel opzuigen. Voor bouwbedrijf en schoonmaakbedrijf is een alleszuiger dus erg handifg, maar ook voor particulieren kan een alleszuiger erg handig zijn. Ook thuis maak je wel eens rommel wat een gewone stofzuiger niet makkelijk kan opzuigen. Op dat soort momenten is een alleszuiger toch wel merg handig.

    17-10-2016 00:00