Heeft u ook altijd last van een stofzuiger die altijd omvalt als u hem net heeft opgeruimd of een stofzuiger die gewoonweg snel uit uw handen glipt. Dit is voorbij met de nieuwe stofzuiger van Dyson, deze zal namelijk niet snel omvallen. Dyson heeft een nieuwe stofzuiger op de markt gebracht en deze stofzuiger zorgt ervoor dat een grote last van de vele mensen die stofzuigen niet meer zal bestaan..

Stofzuiger nooit meer oppakken

De nieuwe stofzuiger van Dyson is zo gebouwd dat alle zware delen van de stofzuiger zo dicht mogelijk bij de grond zitten. Hierdoor ligt het evenwichtpunt erg laag en zal de stofzuiger niet snel omvallen. Als de Dyson stofzuiger wel omvalt zal deze door het lage evenwichtspunt uit zichzelf weer opstaan. U hoeft uw stofzuiger dus nooit meer zelf op te pakken want hij gaat uit zichzelf weer omhoog. Ook is het systeem voor het oprollen van de snoer bij dit ontwerp verbeterd. Waar u normaal moest oppassen voor een snoer die alle kanten opvliegt doordat hij met een hoge snelheid word opgerold, hoeft u bij deze stofzuiger daar niet meer bang voor te zijn doordat de Dyson stofzuiger met een laag tempo de snoer naar binnen haalt.

Dyson stofzuiger kopen?

Deze vernieuwde Dyson stofzuiger heeft u al voor maar 600 euro. Dat klinkt misschien vrij prijzig maar voor die prijs krijg je ook wel een top stofzuiger. Met deze stofzuiger hoef je nooit meer je stofzuiger op te pakken en hoef je ook nooit meer bang te zijn voor een stekker die alle kanten op vliegt en hij zuigt als de beste. Kortom een stofzuiger een must voor elke huisvrouw en huisman.

    16-09-2016 00:00